Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţă că în data de 22 martie 2015 se aniversează Ziua Mondială a Apei având ca temă „Apa şi dezvoltarea durabilă“.
Apa este o resursă epuizabilă şi vulnerabilă, esenţială pentru a susţine viaţa, dezvoltarea şi mediul înconjurător. Obiectivul Zilei Mondiale a Apei în acest an este concentrarea eforturilor oamenilor de pretutindeni către utilizarea, dezvoltarea şi protecţia resurselor de apă de o manieră echitabilă şi rezonabilă, respectiv către aplicarea conceptului de dezvoltare durabilă în domeniul gospodăririi apelor.
Cu această ocazie societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti organizează două acţiuni, în cadrul Programului Educaţional Piky. Prima dintre ele este concursul de desene „Apa în viaţa mea!“・ la care participă unităţi de învăţământ din judeţul Argeş, regulamentul concursului putând fi vizualizat pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş. Festivitatea de premiere a elevilor câştigători va avea loc în data de 20 martie 2015, ora 10, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu“ Argeş.
Ce-a de a doua, de asemenea o tradiţie a programului educaţional derulat de Apă Canal, este operaţiunea “Zilele Porţilor Deschise”, ce se va derula în perioada 23 – 25 martie 2015, în cadrul căreia grupuri de elevi şi cadre didactice pot vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti, în baza programărilor realizate la Serviciul Relaţii Publice. Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. de telefon 0248/212010, 0248/625080.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI