Apă Canal 2000 SA Pitești angajează operatori call center

Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de agent servicii pentru call center în cadrul Serviciului Relaţii Publice.

Atribuţiile de bază ale postului: răspunde la apelurile telefonice ale clienţilor, ascultă clienţii şi comunică acestora informaţiile solicitate; caută informaţiile necesare în funcţie de fiecare situaţie folosind resursele puse la dispoziţie de societate; identifică problemele semnalate de clienţi şi oferă sprijin pentru rezolvarea lor; completează şi actualizează baza de date cu problemele semnalate şi soluţiile propuse.

Condiţiile de participare la concurs sunt: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă; aptitudini de comunicare verbală şi scrisă, cunoştinţe operare computer (MS Office – Word, Excel; Internet); abilităţi de multitasking şi organizare, atitudine pozitivă, rezistenţă la stres.

Selecţia se face pe bază de interviu ce include şi aspecte practice.

Candidații vor transmite cerere de participare la concurs, CV, Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății, secțiunea „Clienți – Formulare‟) și copii ale actului de identitate şi actelor de studii pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro sau le vor depune la ghişeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 04.07.2022, inclusiv, ora 16:00.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.