ANM a anunţat prognoza meteo pentru următoarele zile! Vremea se va schimba radical

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se va schimba radical în următoarele zile, în toată țara.

BANAT

Din data de 23 octombrie și până la sfârșitul intervalului, maximele se vor situa sub cele climatologic specifice perioadei, în medie, în jurul valorii de 13 grade. În ceea ce privește parcursul minimelor, acestea vor scădea treptat spre valori medii de 6 grade în data de 24 octombrie, după care regimul termic nocturn nu se va modifica semnificativ. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 23-28 octombrie.

CRIŞANA

Temperaturile minime vor scădea până spre 4 grade în medie până în 24 octombrie, după care variațiile vor fi nesemnificative. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 23 -28 octombrie.

TRANSILVANIA

În prima parte a intervalului de prognoză, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât în mod obișnuit, media temperaturii maxime situându-se în jurul a 22 de grade. În perioada 23-24 octombrie temperaturile maxime diurne

MARAMUREŞ

Minimele vor scădea treptat până spre 3…4 grade, în medie, în data de 24 octombrie. Până la finalul celei de-a doua săptămâni, nu mai fi variații notabile, media temperaturii nocturne situându-se în jurul a 3 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 23 – 28 octombrie.

MOLDOVA

Temperaturile minime vor fi în general în creștere pe parcursul primei săptămâni când vor avea valorii medii cuprinse între 6 și 9 grade, după care vor scădea spre 4…5 grade, în medie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere în perioada 23-28 octombrie.

DOBROGEA

Minimele nocturne, în ușoară creștere în primele 3 dimineți și în ușoară scădere după aceea, se vor încadra pe parcursul primei săptămâni în medie, între 11 și 13 grade. O scădere de temperatură la valorile nocturne va avea loc și în cea de-a doua săptămână de prognoză, când media minimelor va fi de 8…9 grade.

MUNTENIA

În data de 24 octombrie, valoare ce va caracteriza și perioada 25 -28 octombrie. Minimele vor crește de la valori medii de 6…7 grade în data de 15 octombrie până spre 8…9 grade, în medie, în data de 21 octombrie, apoi vor scădea, iar spre sfârșitul intervalului vor fi de 4…5 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul 23 – 28 octombrie.

OLTENIA

Valorile maxime vor coborî treptat până spre medii de 14 grade în 24 octombrie, pentru ca apoi, până la sfârșitul intervalului de prognoză variațiile de la o zi la alta să nu fie notabile. Minimele vor crește de la o medie de 6…7 grade, în prima zi a intervalului de prognoză, până spre valori medii în jurul a 9 grade în 21 octombrie, apoi vor scădea treptat până spre 6 grade în 25 octombrie. În ultimele zile ale intervalului, variațiile temperaturilor minime vor fi neimportante. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în perioada 23 -28 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.