Angajații de Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea au primit colindătorii. Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor, Administrația Bazinală de Apă Argeș –・Vedea a primit colindătorii, dar și pe cel mai așteptat personaj al sezonului: Moș Crăciun însoțit de unul dintre spiridușii săi. Moșul cel darnic a venit în mijlocul gospodarilor de ape pentru a-i întâlni pe copiii acestora și pentru a aduce bucuria sărbătorilor în rândul celor care s-au ocupat de buna administrare a resurselor de apă din bazinul hidrografic Argeș – Vedea.

Și în acest an cei care i-au colindat pe gospodarii de ape au fost copiii de la Centrul Hercules Costești, de care angajații Administrației Bazinale de Apă Argeș- Vedea sunt mereu aproape dăruindu-le jucării, rechizite sau hăinuțe care să-i ajute să depășească problemele economice și sociale cu care se luptă. Pentru că Centrul Hercules, a doua casă și familie a cestor copii, poate exista doar datorită sponsorizărilor și a oamenilor de bună credință angajații Apelor Române s-au alăturat celor care îi susțin pe copii.

Și cei mici și cei mari s-au bucurat de colinde și atmosfera emoționantă a sărbătorilor de iarnă, în prezența Moșului care a ascultat cântecele și poeziile pregătire de copii și le-a oferit daruri promițînd că va reveni și anul viitor.

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea urează tuturor să se bucure de sărbători alături de cei dragi și de un an bun și prosper!

Comments

comments