Angajații de Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea au primit colindătorii

0
47

Angajații de Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea au primit colindătorii. Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor, Administrația Bazinală de Apă Argeș –・Vedea a primit colindătorii, dar și pe cel mai așteptat personaj al sezonului: Moș Crăciun însoțit de unul dintre spiridușii săi. Moșul cel darnic a venit în mijlocul gospodarilor de ape pentru a-i întâlni pe copiii acestora și pentru a aduce bucuria sărbătorilor în rândul celor care s-au ocupat de buna administrare a resurselor de apă din bazinul hidrografic Argeș – Vedea.

Și în acest an cei care i-au colindat pe gospodarii de ape au fost copiii de la Centrul Hercules Costești, de care angajații Administrației Bazinale de Apă Argeș- Vedea sunt mereu aproape dăruindu-le jucării, rechizite sau hăinuțe care să-i ajute să depășească problemele economice și sociale cu care se luptă. Pentru că Centrul Hercules, a doua casă și familie a cestor copii, poate exista doar datorită sponsorizărilor și a oamenilor de bună credință angajații Apelor Române s-au alăturat celor care îi susțin pe copii.

Și cei mici și cei mari s-au bucurat de colinde și atmosfera emoționantă a sărbătorilor de iarnă, în prezența Moșului care a ascultat cântecele și poeziile pregătire de copii și le-a oferit daruri promițînd că va reveni și anul viitor.

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea urează tuturor să se bucure de sărbători alături de cei dragi și de un an bun și prosper!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here