Angajaţii Aeroclubului României şi cei ai Şcolii Superioare de Aviaţie vor primi sporuri cuprinse între 1.700 şi 4.640 de lei pe lună

0
157

Angajaţii Aeroclubului României şi cei ai Şcolii Superioare de Aviaţie vor primi prime şi sporuri cuprinse între 1.700 şi 4.640 de lei pe lună. Ministerul Transporturilor a elaborat un proiect de act normativ special pentru ei, în total 212 persoane.

Suma sporurilor şi indemnizaţiilor individuale nu poate depăşi, în acest moment, 30% din salariul de bază, potrivit legii salarizării personalului plătit din fonduri publice. Pentru ca angajaţii celor două instituţii să poate primi mai mulţi bani, prin derogare de la legea salarizării unitare, Ministerul Transporturilor a elaborat un act normativ special, prin care 35 de angajaţi ai Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă şi 177 ai Aeroclubului României pot primi sporuri peste limita de 30%.

După aprobarea acestui act normativ, un angajat de la Direcţia de Operaţiuni Aeriene din cadrul Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă va putea avea un salariu de bază, cu sporuri cu tot, de 7.100 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here