Angajări în Argeș! Se caută psiholog stagiar, asistent medical generalist, infirmiere

1,391 views

Angajări în Argeș! Se caută psiholog stagiar, asistent medical generalist, infirmiere.

Direcţia de Asistenţă Socială Curtea de Argeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante după cum urmează:
– un psiholog stagiar în cadrul Compartimentului Evaluare – Monitorizare, Analiză Statistică şi Incluziune Socială,
– un asistent medical generalist în cadrul Centrului de Recreere pentru Pensionari,
– două infirmiere în cadrul Centrului Creşă Posada.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
– pentru funcţia de psiholog stagiar: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul – psihologie;
– pentru funcţia de asistent medical principal: studii postliceale sanitare, absolvite cu diploma/certificat în specialitatea – asistent medical medicină generală/asistent medical generalist, eliberată de Ministerul Sănătăţii sau Ministerul Educației şi Cercetării Ştiinţifice; calitatea de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali – asistent medical generalist; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei contractuale – minimum 1 an.
– pentru funcţiile de infirmieră: studii liceale, respectiv studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în muncă – minimum 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 27 noiembrie 2018, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor;
– 04 decembrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
– 06 decembrie 2018, ora 11.00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Curtea de Argeş, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 2B, telefon: 0248/708.923, e-mail spascurteadearges@yahoo.com.

Posturi de infirmiere scoase la concurs la spitalul din Valea Iașului

Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei” din Valea Iaşului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de infirmieră, astfel:
– două posturi la secţia I pneumologie adulţi;
– două posturi la scoţia III pneumologie adulţi.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor: şcoală generală, curs infirmieră: vechimea în specialitate: 6 luni în activitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 22 noiembrie 2018, ora 15.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
– 10 decembrie 2018: proba scrisă;
– 13 decembrie 2018: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare suplimentare la Biroul R.U.N.O.S. al unităţii, telefon 0248/724.431, interior 2038, avizierul de la sediul unităţii.

Comments

comments