Anchetă pentru ucidere din culpă în Argeș, în urma decesului unei tinere de 21 de ani, diagnosticată cu COVID-19. Potrivit unor surse, polițiștii argeșeni desfășoară din oficiu verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Reamintim că un bărbat din Argeș și-a pierdut, în doar o săptămână, atât fiica cât și soția, ambele infectate cu coronavirus. Fiica acestuia, o tânără de 21 de ani a fost testată la Spitalul Județean de Urgență Pitești pe data de 20 iulie, după ce a început să aibă simptome. Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, fata a refuzat internarea sub semnătură.

La două zile după testare a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Pe 25 iulie, la cinci zile după testare, la orele 18.27 s-a prezentat cu ambulanța la Spitalul PNF Câmpulung. La internare, aceasta a fost diagnosticată cu pneumonie virală nespecificată, dispnee, anemie microcitară. În aceeași zi, la ora 21.50, tânăra a fost transferată la Spitalul Municipal Câmpulung, pe secția ATI. A fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Pitești pe 26 iulie, iar pe 27 iulie, din păcate, tânăra a murit.

Comments

comments