ANAF va lansa o aplicație de mobil pentru a se împrieteni cu contribuabilii

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) lucrează la o aplicație pe mobil, care va fi gata în aproximativ o lună, iar pentru firme va lansa, în cel mult trei luni, un milion de email-uri personalizate pentru a le informa.

„Încercăm să facem și noi o aplicație. ANAF o să aibă o aplicație pe toate telefoanele mobile care nu o să dea informații spectaculoase, dar o să fie acolo și o să spună 10-15 lucruri importante și care să fie la îndemână. Asta este așa, de împrietenire și de informare. Sper să fie gata într-o lună de zile”, a spus preşedintele ANAF, Dragoș Doroș.

De asemenea, șeful Fiscului a precizat că ANAF va lansa un milion de conturi de e-mail pentru contribuabili.

„Din partea ANAF trebuie îmbunătățită procedura de comunicare. Lucrăm din greu să vedem, într-o lună-două, maximum trei să emitem până într-un milion de conturi de e-mail care să se activeze cu semnătura electronică și aia să fie o căsuță poștală oficială electronică. Nu o să stăm să vorbim pe căsuța de email, ci într-o primă fază va fi un loc unde vom emite toate documentele de comunicare”, a menționat preşedintele ANAF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here