„Indiferent de ce zvonuri circulă pe seama mea, vă pot garanta că sunt și voi rămâne un om de dreapta”.

Frământările și discuțiile din ultima perioadă, soldate inclusiv cu demisia Guvernului, au provocat o mulțime de mutații pe plan politic. În plan local, se discuta deja aprins despre posibilii candidați la Primărie. Mai recent, de când se pune problema unui suflu nou și aducerii în față a unor figuri necompromise de politica din ultimii ani, partidele se întrec în a căuta soluții și oameni chiar și pentru alegerile parlamentare anticipate.

Una dintre figurile argeșene de prim plan este notarul Ana Stan, care a încheiat, chiar înainte de a începe serios, colaborarea cu Mircea Andrei și Partidul pentru Argeș și Muscel, din partea căruia intenționa să candideze la Primăria Pitești.

Despre Ana Stan s-a aflat în aceste zile, pe surse, că ar fi dorită atât de PSD, cu care ar fi demarat deja discuții, cât și cu PNL, care ar fi inclus-o în sondajul intern pe care l-a comandat pentru sfârșitul acestei luni, în care vor fi testate notorietatea și popularitatea mai multor personalități publice argeșene.

Referitor la zvonurile care circulă pe seama sa, Ana Stan ne-a făcut câteva precizări: ,,Indiferent de ce zvonuri circulă pe seama mea, vă pot garanta că sunt și voi rămâne un om de dreapta. În acest moment sunt independentă față de orice formațiune politică, urmând să analizez foarte bine ce voi face în continuare.

Evenimentele care se petrec în stradă de câteva zile arată că poporul român este viu și că dorește o schimbare fundamentală a clasei politice actuale. Consider protestele un exercițiu democratic necesar în această perioadă istorică; este un ultimatum dat clasei politice.

Personal nu sunt de acord cu alegerile anticipate, considerând că un guvern competent și de bună credință este suficient pentru ca lucrurile să intre pe făgașul dorit de manifestanți și de întreaga țară. Încurajez tinerii să rămână animați de civism și să vină neapărat la vot. Absenteismul la vot duce la derapajele clasei politice!”, a spus Ana Stan.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI