Amenzi de până la 5000 de lei pentru neînregistrarea datelor de vaccinare în registrul național

Guvernul a aprobat, prin hotărâre, metodologia de raportare şi circuitul informaţional în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări (RENV). Au fost stabilite amenzi între 500 şi 5.000 lei pentru neînregistrarea datelor.

Actul normativ urmărește optimizarea raportării vaccinărilor prin actualizarea cadrului legislativ privind metodologia de raportare și a circuitului informațional în Registrul Electronic Național de Vaccinări (RENV) de către toți furnizorii de servicii medicale de vaccinare.

”Astfel, furnizorii de servicii medicale, care prestează servicii de vaccinare, indiferent de forma de organizare a asistenței medicale în cadrul sistemului public și privat și indiferent de casa de asigurări de sănătate cu care au încheiat contract de furnizare de servicii medicale, au obligația de a se înregistra în RENV ca utilizatori cu scopul de a beneficia de date de acces în vederea raportării. Actul normativ prevede, în premieră, și sancțiuni contravenționale pentru neînregistrarea datelor în RENV. Neînregistrarea datelor în RENV constituie contravenție și se sancționează cu amenzi între 500 și 5000 lei. RENV se află în proprietatea și administrarea Institutului Național de Sănătate Publică”, se arată în hotărârea de Guvern.

1 COMENTARIU

 1. Sunt destepti si ipocriti.
  Vor sa inregistreze si sa stie cati fraieri s-au supus la aceasta marsavie.
  Au introdus in organismul lor otravuri si substante care vor lucra de-a lungul timpului in detrimentul lor. Cimitirele sunt pline de cei care nu au rezistat si in Romania si in Israel sa nu mai vorbim de gropile comune. Sportivii ( fotbalisti si tenismeni) care au fost vaccinati cu forta au cazut pe stadioane bolnavi brusc de inima si alte afectiuni ciudate. Cunosc personal 2 cazuri: unul este un stendapist cunoscut in Israel care dupa al doilea vaccin a ramas impotent si al doilea caz este sora prietenului meu care tot dupa al doilea vaccin a ramas oarba treptat in decurs de 3 luni. Apoi picioarele au lasat-o si acum este in scaun cu rotile. Prietenii din jurul meu acuza greutate in respiratie dureri in piept , dureri musculare si osoase. Toti fara exceptie si-au schimbat comportamentul devenind irascibili, incapatanati, nesociabili , introvertiti si depresivi, indiferent de varsta. Vecina mea care a facut toate 3 vaccinurile, are zilnic stari ciudate, i se umfla picioarele are dureri in piept, tensiune care depaseste 220, ochii i se incetoseaza si o dor articulatiile in general dar in mod special gleznele si soldurile. Cu un an in urma facea alergari in fiecare seara iar acum dupa faimoasele vaccinuri a ajuns de nerecunoscut. Fata ei s-a umflat ciudat si este vesnic bolnava de tot felul de ciudatenii si alergii. Societatea s-a schimbat. Oamenii sunt crispati, irascibili. Amabilitatea a disparut.
  Nu mai vezi un zambet pe fata nimanui.
  Toti sunt ingroziti de frici succesive, conducatori de stat criminali si hoti si tot felul de BABAU care trebuie sa ne inghita.
  In trecut comete care vor distruge pamantul, incalzirea globala, sfarsitul lumii, preturile in continua crestere, pandemii(covid).
  A inceput razboiul dintre un smecher care vrea sa refaca Uniunea Sovietica si s-a napustit pe un comediant care canta la pian cu cuculetul. Dar banditul nu inceteaza sa cante CUCU. Cucu… si sa ceara arme…. mai fratilor si ce sa vezi ca chiar a primit…..ca a facut praf toata tara!!!!!
  Altul …dogan al carui tata visa la semiluna si reconstructia imperiului OTOMAN se zbate sa uneasca toata musulmanimea sub al lui palos sacru.
  Vad eu bine ca mai marii se utupesc sa reimparta lumea… da da da….
  Iar moralitatea este deja depasita ce este aia o familie? Toti barbatii cu poponetele in sus.. la multi anusi fericiti! S-a perimat dragostea aia veche dintre un baiat si o fata. La gunoi!!! Acum se taie ciupcicul baietilor si ii facem eunuci pe toti ca putem sa ii intoarcem cu spatele. Sa trayasca comunitate Gay sa se casatoreasca si sa conceapa prunci. La ce naiba mai trebuie sa ne inmultim in decdenta asta. Mai bine Sodoma si Gomora!!!!!
  S-a suparat Boss si vrea sa sterga creatia asta imputita. Uitati-va ca l-a trimis pe ingerul Putin cu spada de foc( bomba atomica) sa rezolve problema. El nu inceteaza sa avertizeze ca face asta doar doar se vor schimba oamenii.Dar Doamne daca se vor gasi 10 oameni drepti,o vei ierta? Da. Dar Doamne daca va fi doar unul ii vei ierta? Da! dar nu se gaseste nici unul drept.
  Ce mai astepti tu Doamne? Creatia asta s-a stricat. Fa alta noua. Nu mai alege din asta nimic ca nu merita efortul. Eu ma duc la mare si imi fac culcusul printre valuri……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here