Amenzi de 18.000 de lei pentru şoferii din Argeş care nu au oprit la trecerile la nivel cu calea ferată

0
500

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 188 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 41.552 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 7 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere

În ziua de 17 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Argeș au acționat la pasajele de trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, de pe raza județului Argeș, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutierer ce se comit în aceste zone.

În urma activităților desfășurate au fost depistați 24 de conducători auto care nu au respectat indicatoarele rutiere amplasate în zona pasajelor de trecere la nivel cu calea ferată, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 18.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here