Amatorii de produse tradiționale din carne sunt așteptați la Târgul din curtea Ministerului Dezvoltării

Amatorii de produse tradiționale din carne sunt așteptați la Târgul din curtea MADR din Bucureşti, între 15-19 noiembrie 2023.

La standul familiei Kovacs, veți găsi delicatese tradiționale din carne de porc renumite în zona Sfântu Gheorghe, din județul Covasna. Ciolanul realizat aici are o rețetă cu un ingredient secret și un proces de preparare ce presupune păstrarea în baiț împreună cu un amestec de condimente. Ulterior, ciolanul este fiert la abur timp de două ore, după care este afumat la rece cu lemn de fag. Alte produse aduse de familia Kovacs ce vor face deliciul gurmanzilor sunt: pastramă, scăriță afumate, salam natural uscat, cârnați.

Siciliana vă așteaptă la târg cu bunătăți tradiționale din Sălaj aduse de familia Cordiş, realizate după rețete tradiționale străvechi: costiță, ceafă, pecie, cârnăciori, jumări, slăninuță, caltaboș.

Compania are în portofoliu zece produse atestate tradițional. În prezent, specialitățile Cordiș sunt comercializate în magazinul propriu din Șimleul Silvaniei și rulota amplasată pe platoul din centrul orașului Zalău, dar și la diverse târguri din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.