Alin Călinescu, manager Centrul Cultural Mioveni, mesaj de Ziua Națională a României

Alin Călinescu, manager Centrul Cultural Mioveni, mesaj de Ziua Națională a României:Astăzi este cea mai emoționantă sărbătoare a națiunii noastre. Este ziua în care celebrăm sentimentele profunde care, generație după generație, ne unesc în jurul unor idealuri și proiecte majore.

În urmă cu 103 ani, pe 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia s-a decis unirea Transilvaniei cu România, la finalul unui război care a schimbat harta mondială a lumii. Suntem datori să păstrăm, ca bunuri de cel mai mare preț, libertatea, unitatea și independența, câștigate cu prețul vieții de atâtea generații de înaintași și să ne cinstim așa cum se cuvine eroii care au redat națiunii române mândria și onoarea.

De acțiunile fiecăruia dintre noi depinde ca tinerele generații să trăiască în pace, prosperitate și stabilitate. Amintind despre sacrificiul suprem al înaintașilor noștri și onorând memoria acestora, nu trebuie să ne temem de viitor. Viitorul îl construim împreună!

La acest ceas aniversar urez tuturor românilor, indiferent de locul în care se află, multă putere de muncă, spor în realizarea proiectelor personale și, mai ales, să nu uite niciodată de mândria de a aparține acestei națiuni.

Numai împreună, implicați și determinați, vom reuși să construim pentru generațiile viitoare o Românie puternică și respectată în Europa și în lume.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here