Alegeri anticipate la Vlădeşti. Primarul Hristu a pierdut procesul cu ANI. Sentinţa este definitivă

Aflat în conflict de interese, primarul comunei Vlădeşti a fost cercetat de către Agenţia Naţională de Integritate. Edilul a pierdut procesul cu ANI în decembrie 2015. Primarul a contestat însă raportul în instanţă, iar Curtea de Apel Pitești i-a respins acţiunea. Edilul din Vlădeşti a mers însă mai departe şi a făcut recurs şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Nici de această dată decizia nu este una favorabilă primarului, deoarece ultima cale de atac a acestuia a fost respinsă. Astfel, pe 31 mai, Înalta curte de Casaţie şi Justiţie a României a respins recursul „declarat de Dică Hristu Cristian”, declarat ca nefondat. Sentinţa este definitivă.

„Detalii soluţie: Decizia nr.2069/31.05.2017.Respinge recursul declarat de Dică Hristu Cristian împotriva sentinţei nr. 138 din 25 noiembrie 2015 a Curţii de Apel Piteşti – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 31 mai 2017”, se arată în sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţe.

Cum sentinţa este definitivă, şi în localitatea Vlădeşti se vor organiza alegeri locale parţiale.

Primarul comunei Vlădeşti este acuzat că a făcut afaceri între firmele controlate de membri ai familiei sale și Primăria pe care o conduce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here