ALDE a depăşit PNL în Argeş! Graţiela Gavrilescu, vicepreşedinte la nivel naţional, a felicitat conducerea organizaţiei judeţene pentru rezultate

3,140 views

ALDE a depășit PNL în Argeș. După ce anunţul a fost făcut oficial de preşdintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu în urmă cu doar o zi, azi, la sediul ALDE Argeş, mai mulţi oficiali ai formaţiunii au venit cu detalii despre aceast subiect.

“Sondajele realizate în mai multe județe ale țării confirmă o ascensiune constantă a partidului. Am ajuns la procente importante și în Argeș am depășit pentru prima dată PNL! Acest lucru ne dă încredere în viitor. Stăm foarte bine și în Constanța, în București! La Prahova este cel mai mare scor, a depășit de mult PNL în bătălia politică internă. Eforturile noastre ca singuri reprezentanți de facto pe scena politică de dreapta sunt confirmate, iată, și de sondaje. Am rămas singurii apărători ai drepturilor și libertăților cetățenești pe zona de dreapta” a susținut Andrei Gerea, membru fondator al fostului PNL, astăzi vicepreședinte ALDE, dar și deputat de Argeș.

Şi colega sa de partid, Graţiela Gavrilescu, de asemenea vicepreşedinte la nivel naţional, i-a întărit spusele şi a adus laude conducerii judeţene Argeş, Simonei Brătulescu în mod special. “Eu vreau să felicit în mod deosebit ALDE Argeș pentru că stă chiar mai bine decât noi la Prahova, ca diferență față de PNL pe partid. Noi suntem un partid de dreapta, ochii noștri trebuie să fie mereu pe PNL! Pentru că noi suntem, de fapt, unicul partid de dreapta din România, ca dovadă că am fost recunoscuți și de partidul liberal european -ALDE, căruia îi purtam și numele. Pentru parlamentare, ALDE este la egalitate cu 17%, iar pentru CJ ALDE are 21%, în timp ce PNL are doar 20%. Am dat dovadă de verticalitate, prin vocea președintelui nostru, Călin Popescu Tăriceanu, am dat dovadă că promovăm idei liberale și cred că acest lucru va fi evidențiat de cetațeni atât la votul pentru europarlamentare din 2019 cât și la cele prezidențiale! Consider că a venit momentul să se facă clar o departajare a celor care s-au vopsit artificial în culori liberale de cei care continuă politica lui I.C. Brătianu!” a spus vicepremierul.

“Vreau să apreciez activitatea liderilor organizaţiei dumneavoastră pentru că nu depinde numai de Bucureşti rezultatul foarte bun cu care sunteţi creditaţi în sondaje. Vreau să îţi mulţumesc şi ție, Simona, şi ţie, Robert, pentru tot ceea ce faceţi în judeţ pentru a promova partidul nostru! Felicitări!” a spus şi Norica Nicolai, europarlamentar.

Comments

comments