Albeştii de Argeş va avea o modernă sală de sport școlară în satul Albeștii-Pământeni

Veste mare pentru toți locuitorii comunei Albeştii de Argeş, dar mai ales pentru copii: vor beneficia pe viitor de o sală de sport la standarde europene.

În luna martie, prin decizia Consiliului Local a hotărât predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I.” S.A., a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect-pilot – „Sală de sport școlară” în satul Albeștii-Pământeni.

Potrivit înțelegerii cu factorii guvernamentali, comuna se obligă să suporte cheltuielile pentru racordurile la utilități (electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.) iar lucrările de construcție vor fi finanțate din bugetul de stat, prin CNI. De asemenea, UATC Albeștii de Argeș se obligă ca, după predarea amplasamentului şi ridicarea obiectivului realizat, să menţină destinaţia acestuia şi să asigure mentenanța pe o perioadă de minim 15 ani.

Primarul Gabriel Popa s-a declarat entuziasmat de faptul că și în comuna pe care o conduce se va realiza un astfel de obiectiv de investiții și le-a mulțumit pentru colaborare și maturitate colegilor din legislativul local, cei care au votat pentru predarea amplasamentului către C.N.I. „Eu am vorbit la CNI și suntem pe ultima sută de metri în așteptarea semnării contractului. Sper că prin noiembrie, decembrie, să semnăm și anul viitor chiar să realizăm obiectivul!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.