AJOFM Argeș organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți!

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Munca Arges organizează în data de 27 octombrie 2023, la BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI, eveniment care se adresează tuturor absolvenţilor de învățământ ai promoţiei 2023, precum și altor categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc  să  își  schimbe  locul de muncă, după caz.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfasura in incinta  Salonului de evenimente „Mirage Events”, din Pitesti, strada Victoriei, nr. 12B, (situat în parcarea din spatele magazinului „Trivale” Pitești – fosta locație Alcadibo), cu începere de la ora 09:30.

Obiectivul principal al Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre absolvenţi/solicitanţi și agenţii economici.

Prin această măsură activă de combatare a şomajului punem faţă în faţă cererea cu oferta astfel încât accesul pe piaţa muncii să fie cât mai uşor pentru tinerii absolvenți care se confruntă cu riscul de a nu-şi găsi locuri de muncă datorită lipsei de experienţă în muncă.

Evenimentul va avea loc la nivel naţional şi reprezintă o oportunitate pentru angajatori cât şi pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesati de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă disponibile sau, in ultima instanţă, să se re(orienteze) profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung” anunță organizatorii.

Agenţii economici interesaţi pot confirma participarea până în data de 25.10.2023, ora 14:00 și pot transmite oferta de locuri de muncă disponibile – Anexa 1A (cu specificația Pentru Bursă) la secretariatul sediului AJOFM Arges din Pitesti, str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro sau   ajofm.ag@anofm.gov.ro;

Relaţii suplimentare privind participarea la bursă pot fi obţinute la numerele de telefon 0248/222415 – tasta 2; 0761/103332, persoana de contact, Claudian Baciu.

Participarea la acest eveniment este gratuită pentru toţi cei interesaţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.