Ai finalizat cursurile clasei a VIII-a? Vino și tu în echipa Ucenic Electrician de la Pitești, Craiova, Târgu Jiu și Alexandria

1,221 views

Daca esti din oricare din judetele Arges, Dolj, Gorj sau Teleorman si iti doresti o cariera in domeniul energetic poti alege sa faci si tu parte din generatia de electricieni a viitorului, prin intermediul proiectului Ucenic Electrician. Primul pas este sa te inscrii pe 15, 18 sau 19 iunie la sectia cu profil electric a Liceului Tehnologic Astra din Pitesti, Colegiului Tehnic Energetic Craiova, Liceului Energetic Targu Jiu sau Liceului Tehnologic nr. 1 Alexandria.

De ce sa alegi si tu aceste clase?
Printre beneficiile de care te poti bucura si tu si de care Ucenicii Electricieni se bucura deja de 2 ani sunt:
Burse lunare de studiu
Laboratoare electrice moderne
Stagii de practica in cadrul companiei Distributie Oltenia
Un specialist Distributie Oltenia desemnat pentru fiecare judet
Dezvoltare personala prin coaching cu formatori ai Asociatiei ROI
Participare la actiuni de voluntariat alaturi de reprezentantii Distributie Oltenia
Posibilitatea de a concura la competitii organizate cu si pentru Ucenicii Electricienii

La incheierea anilor de studiu te vei bucura atat de cunostinte teoretice si experiente practice, precum si de posibilitatea de angajare in cadrul Distributie Oltenia.

Proiectul Ucenic Electrician a pornit din dorinta operatorului Distributie Oltenia de a oferi conditiile propice pentru a face performanta in domeniul energetic, elevilor care isi doresc o meserie de profil.

74 de Ucenici Electricieni deja se bucura de beneficii!
Incepand cu 2016, elevii claselor cu profil electric de la Liceul Tehnologic Astra din Pitesti si Colegiul Tehnic Energetic Craiova, respectiv din anul 2017 cei din Liceul Energetic Targu Jiu au avut ocazia sa faca parte din generatia de electricieni pregatiti de operatorul Distributie Oltenia pentru a avea toate conditiile pentru a face performanta in domeniu.

In acest an scolar proiectul Ucenic Electrician se extinde si in judetul Teleorman. In colaborare cu Liceul Tehnologic Nr. 1 Alexandria si Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman, elevii vor avea posibilitatea de a se inscrie la calificarea electrician exploatare medie si joasa tensiune.

Pentru mai multe detalii despre proiectul Ucenic Electrician, accesati https://distributieoltenia.ro/ucenicelectrician

Comments

comments