Află cum ne putem folosi de Inteligența Superioară pentru o viață fericită

Revoluţionara Terapie Subliminală, unică în România.

Specialiştii susţin că au descoperit şi au aplicat cu succes o metodă revoluţionară care ne ajută să apelăm la partea centrală a fiinţei noastre, cunoscută drept Centrum (sau Inteligenţa Superioară), element care se află în spatele tuturor reuşitelor noastre, ideilor, dorinţelor şi experienţelor cele mai înalte despre viaţă.

Această metodă poartă numele de Terapie Subliminală, cunoscută şi ca Tehnica Centrum, şi reprezintă un procedeu prin care putem obţine o colaborare eficientă între resursele noastre interioare, între inteligenţa şi conştiinţa noastră profundă, astfel încât să scoatem la suprafaţă experienţele noastre cele mai frumoase din viaţă şi să le retrăim în viitor. Revoluţionara tehnică a fost adusă publicului din România de Asociaţia Română de Hipnoză, după mai multe conferinţe şi ateliere de lucru susţinute de specialiştii români în Statele Unite ale Americii, fiind “importată” direct de la autorul ei, Dr. Ed Yager.

Terapie Subliminală se bazează pe principiul conform căruia personalitatea umană este alcătuită din mai multe aspecte sau fațete, iar toate acestea sunt controlate de o parte centrală care a fost denumită generic „Centrum”. În timpul ședinței, rolul unui specialist este să se conecteze la această parte centrală şi să îl ajute pe client să îşi angajeze inconştientul pentru a descoperi cauzele problemelor, indiferent că sunt de ordin fizic, emoţional, intelectual sau comportamental, pentru ca apoi să le rezolve, prin re-cadrare şi re-condiţionare.
“Partea cea mai frumoasă a Terapiei Subliminale este că, odată ce a fost învăţată şi experimentată de mai multe ori, poate fi reprodusă, oricând dorim, cu sau fără ajutorul unui specialist.

Tehnica se folosește de o abilitate mentală specială pe care fiecare dintre noi o avem: imaginația. Terapia Subliminală s-a dovedit a fi extrem de eficientă atât în tratarea a numeroase afecțiuni, cum ar fi: blocaje emoționale, frici, fobii, anxietate, insomnie, stări de depresie, dureri și disfuncții psihosomatice, etc. sau pur și simplu pentru a atinge potențialul și succesul maxim, prin armonizarea resurselor interioare, prin conlucrarea cu centrul ființei”, declară Angela Nuţu, vicepreşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here