Situaţie tensionată în PSD după ce trei lideri ai partidului au dat publicităţii o scrisoare în care cer demisia de urgenţă a lui Liviu Dragnea atât din frunte PSD cât şi de la conducerea Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri marcanţi: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, cărora li se alătură și secretarul general al PSD, argeșeanul Marian Neacșu.

Iată și declarația acestuia:“Am citit cu atenţie declaraţia comună a colegilor noştri şi am constatat că sunt enunţate o serie de principii sănătoase privind acţiunea politică a PSD, care din păcate au fost abandonate în ultima perioadă.
Sunt întru totul favorabil ideii de revenire la modul colegial şi democratic de luare a deciziilor în partid şi, mai ales, celei de asigurare a continuităţii şi mai ales a coerenţei guvernării. În calitate de secretar general, propun ca în perioada imediat următoare acest document să fie analizat de toate organizaţiile partidului şi dezbătut în cadrul Comitetelor Executive Judeţene, astfel încât preşedinţii de organizaţii să participe la Comitetul Executiv Naţional cu un mandat clar din partea membrilor de partid.
În felul acesta vom păstra şi unitatea partidului şi guvernarea şi vom putea să privim cu încredere către alegerile de anul viitor”, a subliniat Marian Neacşu, într-o declaraţie citată de Agerpres.

Marian Neacşu, numărul 3 în PSD, secretarul general al partidului, are origini argeşene. Mai exact, el a copilărit la Topoloveni, alături de primarul Gheorghiţă Boţârcă şi fostul vicepreşedinte al CJ Argeş, Dorin Marăşoiu. Neacşu a absolvit Liceul de Teoretic Topoloveni în 1982. Neacşu a fost deputat în Parlamentul României în mandatele 2008-2012 și 2012-2016.

Comments

comments