Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, şi-a început cariera politică, sau mai bine zis a intrat în politica mare, în anul 2000 când a fost ales senator, în circumscripţia electorală nr. 3 Argeş, pe lista PSD.

 

În anul 2004, mai exact pe 22 iunie, şi-a dat demisia din funcţia de senator pentru a putea să-şi depună candidatura la funcţia de preşedinte al CJ Argeş, an în care a şi fost ales preşedinte. Vă prezentăm, în exclusivitate, mesajul de adio al lui Nicolescu prezentat în Senat pe data de 22 iunie 2004.

Domnul Constantin Nicolescu:

“Domnule preşedinte, Stimaţi colegi,

E greu, la o despărţire, să spui foarte multe lucruri. Aş dori să spun multe lucruri, dar, în acelaşi timp, cred că dumneavoastră aţi simţit cel mai bine colaborarea în acest timp, eu am simţit după dumneavoastră.

Pentru mine, Senatul şi Parlamentul a însemnat o şcoală în aceşti ani. Am învăţat foarte multe lucruri în această perioadă. Cred că, în acest timp, nu am supărat vreunul din colegi – dacă l-am supărat îmi prezint scuze – şi aş dori ca în continuare, în munca pe care o voi desfăşura, să pot colabora cu colegii din Parlament sau cu colegii din ţară, care doresc să ţinem legătura în această perioadă.

Ţin să mulţumesc, în mod deosebit, domnului preşedinte Văcăroiu, pentru echilibrul pe care l-a păstrat şi-l păstrează în judeţul nostru. Să mulţumesc şi colegului Ungheanu care este secretar şi am avut şi avem colaborare în judeţ.

Sper ca dumneavoastră să apreciaţi dacă eu mi-am făcut datoria în Senat, să mulţumesc tuturor celor care au contribuit la această perioadă pe care am trăit-o aici, în Senat, mă refer la personalul tehnic, să le mulţumesc pentru colaborarea pe care am găsit-o în toate compartimentele. Să le urez dumnealor şi familiilor lor sănătate!

De asemenea, dumneavoastră vă mulţumesc pentru această perioadă deosebită în viaţa mea şi mass-media – prezentă aici în Senat – să mulţumesc pentru lucrurile pe care le-au spus – şi bune şi rele – despre activitatea noastră.

Vă urez mult succes în continuare, dumneavoastră, partidelor pe care le reprezentaţi, şi voi rămâne în continuare un atent colaborator, cu respectul de rigoare pentru parlamentarii români”, a declarat Constantin Nicolescu la plecarea din funcţia de senator.

Comments

comments