Adi Despot, liderul trupei Vița de Vie a făcut recent noi mărturisiri despre tragicul incendiu care a avut loc pe 30 octombrie în Club Colectiv.

 

Cantaretul isi aminteste ca artificiile au fost declansate in timpul celei de-a sasea piesa a formatiei si afirma ca pret de cateva secunde nu a realizat ce se intampla.

“Era cam a cincea, a sasea piesa. Am iesit, tot tavanul era in flacari. Stiam ca au un moment pirotehnic, dar asa ceva nu vazusem. Recunosc ca am stat o secunda sau doua sa ma intreb daca este efectul ca n-am vazut un asemenea foc sa arda cu o asemenea valvataie. In momentul in care am simtit ca presiunea de corpuri de peste mine a inceput sa fie mai mica, am reusit sa-mi scot picioarele, m-am ridicat si am iesit afara. In momentul in care m-am ridicat, din spatele meu, din club, nu mai iesea nimeni, nu se mai impingea nimeni. Deci am stat, nu pot sa spun cat am stat in containerul ala, dar am stat ceva. Cand am iesit afara, probabil au fost cateva momente in care am incercat sa-mi revin si am vazut campul de lupta de afara… pentru ca acolo era ceva ingrozitor. Grupul acela de oameni ardea, ardea cu flacara, ardeau oameni, ardeau oamenii de pe ei”, a marturisit Adi Despot.

Ne-a marcat pe toţi, a fost un moment colectiv, e o traumă colectivă

“Eram furios, e normal, m-au incercat toate starile. Eram furios, cum sa ard de viu, oricat de pacatos, ca niciunul dintre noi nu e fara de pacate, dar cum sa ard de viu…In povestea asta e vorba de responsabilitate. Niste oameni, pana la urma conjunctura asta nefasta, OK, nu poti s-o pui pe seama destinului, a karmei sau a lui Dumnezeu… Este un mare lant de lipsa de responsabilitate, de lipsa de pregatiri, mare lant de erori. Toate umane. Trebuie sa invatam din lucrul asta. Ne-a marcat pe toti, a fost un moment colectiv, e o trauma colectiva, dar este o trauma cu care va trebui sa traim, sa mergem mai departe si sa avem grija ca ce s-a intamplat atunci, in acea seara, sa nu se mai intample”, a povestit Adi Despot la PRO TV.

Comments

comments