Accident produs de un argeșean beat și fără permis

0
255

Pe 12 august, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 703, pe raza localității Cuca, s-a produs un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un bărbat de 20 de ani, din Mozăceni, care conducea un autoturism pe DJ 703, pe raza localității Cuca, ar fi acroșat un autoturism, condus, din sens opus, de către un bărbat din județul Olt.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 20 de ani nu poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost sancționat contravențional, cu amenzi în valoare de 580 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și Legii 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. (foto ilustrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here