Accident în Argeș! Căruță făcută praf. Măgăruș mort

0
117

Update. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 25 de ani, din Aninoasa, care conducea un autoturism pe DJ 732, din direcția Pitești către Câmpulung, pe raza localității Vlădești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus, din sens opus, de un bărbat de 33 de ani, din Vlădești.

În urma accidentului, conducătorul atelajului a fost rănit și transportat la spital.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Un alt accident rutier a avut loc între un autoturism și o căruță în comuna argeșeană Vlădești. La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj al SAJ. Căruțașul, un bărbat de 33 de ani, a fost preluat de un echipaj SAJ. Încă o victimă, un măgăruș, care a murit. Pompierii asigură zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here