Cunoscutul om de radio, Mircea Pally, corespondent în Argeş, vreme de mulţi ani, al postului naţional  Radio România Actualități, a încetat din viață luni noapte, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, în urma unui accident cerebral. Avea doar 63 de ani!

Mircea Pally s-a născut la Piteşti, Argeş, pe data de 8 ianuarie 1952. Absolvent al Colegiului Naţional I C Brătianu, în 1971, când acesta se numea Liceul Nicolae Bălcescu, şi al Facultății de Ziaristică Bucureşti în 1978. Între 1978 –・1987 şi a fost Director la Casa de Cultură a Ştiinţei şi Tehnicii pentru Tineret iar din 1987 a devenit corespondent Radio România Actualităţi în judeţul Argeş.
La 1 noiembrie urma să împlinească 28 de ani de activitate jurnalistică, timp în care a avut numeroase colaborări cu publicații din judeţ. Este autorul volumului “Un ban de lumină (1990)”・iar pentru întrega sa activitate în slujba judeţului natal a fost numit “Fiu al Argeșului și Muscelului”la ediția din 2011 a Sărbătorilor Argeșului și Muscelului.

Trupul neînsuflețit al jurnalistului va fi depus la capela cimitirului “Sf. Ap. Petru și Pavel” din satul Vrănești, comuna Călinești, Argeș. Înhumarea va avea loc (cel mai probabil), joi,14 mai, în jurul orelor prânzului.

Dumnezeu să-l odihnească!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI