Președintele Asociației de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic, filiala Argeș, Florian Duță, a murit în această dimineață. Vestea a fost primită cu durere de colegii acestuia, care au postat un mesaj de o rețea de socializare: ”Este o zi extrem de trista! Vestea primita azi dimineata, ne-a coplesit de durere. Am pierdut un bun prieten, coleg devotat, un mare om! Florian Duta, PRESEDINTELE ASCHF-R FILIALA ARGES, a ales sa plece pe alt drum, intr-o lume mai buna! Am crezut cu tarie ca va ramane presedintele asociatiei si urmatorul mandat.
Nu putem decât să speram, ca de acolo de sus, ne va veghea pe mai departe, alaturi de aţi mari prieteni devotati, pe care i-am pierdut in ultima vreme! E foarte greu sa continui sa duci mai departe ceea ce au lasat in urma, dar promitem ca ne vom stradui sa tinem flacara aprinsa, sa continuam sa facem bine!
Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca in pace! Sincere condoleanţe familiei, suntem alaturi de ei si le dorim sa treaca cu bine peste aceasta mare si grea incercare!”. (sursa foto Facebook: ASCHFR-Arges)

Comments

comments