SCANDAL Cătălin Barbu, managerul general de la FC Argeş, a lansat un atac furibund la adresa edilului din Piteşti, acuzându-l că vrea să distrugă echipa din Trivale. Săptămâna trecută a fost una cu adevărat incendiară pentru fotbalul alb-violet. Cătălin Barbu, managerul general de la FC Argeş, a pornit un adevărat război cu primarul Tudor Pendiuc, acuzându-l că vrea să distrugă gruparea din Trivale. Mai concret, Barbu îi reproşează edilului nu doar că nu îi sprijină financiar pe alb-violeţi, dar le pune şi beţe în roate pentru fiecare acţiune pe care cei din Trivale vor să o întreprindă. Tot scandalul a pornit de la faptul că, înaintea meciului de sâmbătă contra celor de la Oradea, oamenii de la Primărie au refuzat să le înregistreze celor de la FC Argeş tichetele de intrare la joc. „Trei zile am tot mers pe la Primărie şi nimeni nu ne-a ajutat. De fapt noi nu doream ajutor. Doream doar să ni se înregistreze aceste bilete. Pentru ele plătim. M-am deplasat personal la Primărie să văd cum e posibil aşa ceva, dar nici pe mine nu m-au băgat în seamă”, a spus Barbu. Cunoscut pentru faptul că nu dă curs atacurilor la adresa sa, Tudor Pendiuc a reacţionat când a văzut că Barbu îl atacă şi la postul de televiziune Argeş TV. A intrat în direct şi a spus: „Nu este nimic adevărat. Nimeni nu are ceva personal cu FC Argeş. Nu ştiu de nicio problemă a biletelor, dar ştiu că, ori de câte ori am putut, am sprijinit pe FC Argeş. Nu am ce să discut cu acest domn Barbu, pentru că mereu are un limbaj neadecvat. Îl invit pe acest domn să nu mai vorbească de mine de parcă ar fi în faţa jucătorilor săi!”.

CSM Piteşti creează probleme

Un alt punct nevralgic al relaţiei FC Argeş – Pendiuc îl constituie echipa de fotbal a Primăriei, CSM Piteşti. Această echipă nou- înfiinţată ce evoluează în Liga a IV-a şi are culorile alb-violet beneficiază de un buget incredibil: 5 miliarde de lei vechi. Cum nimeni în Liga a IV-a nu poate beneficia de un asemenea buget, Barbu a reacţionat: „Dacă tot zice că vrea să ne ajute dar nu are bani, îl întreb pe domnul primar cum de CSM beneficiază de un buget de 5 miliarde?”. Răspunsul primarului a venit prompt: „Domnul Barbu să îşi vadă de echipa sa şi să nu mai facă socotelile altora. Nimeni nu a dat 5 miliarde la CSM Piteşti!”.

Discuţii cu CS Mioveni

Puţină lume ştie că, în ultimul timp, primarul Tudor Pendiuc a purtat discuţii pe tema fotbalului cu omologul său de la Mioveni. Se pare că Pendiuc i-ar fi promis primarului de la Mioveni un important sprijin fotbalistic pentru sezonul viitor, dar asta numai în cazul în care CS Mioveni nu ar retrograda. Cu alte cuvinte, dacă Mioveniul rămâne pe prima scenă, echipa ar putea evolua din sezonul viitor în Trivale şi, drept răsplată, o bună parte din buget ar fi asigurat de la Primăria Piteşti.Toate acestea fiind spuse, concluzionăm punându-ne câteva întrebări cel puţin interesante. Cum se face că, la ora actuală, Pendiuc a ajuns să fie la cuţite cu şefii de la FC Argeş, când, în trecut, acelaşi primar a pus din plin umărul la cedarea echipei către familia Penescu? De ce atunci erau buni prieteni, iar acum sunt duşmani? Cum spune Pendiuc la toată lumea că nu are bani pentru FC Argeş, când 5 miliarde de lei vechi se îndreaptă către echipa de fotbal CSM Piteşti? Cum e posibil ca un om care a dat FC Argeş pe nimic (a se citi a dat echipa lui Penescu), să nu poată face acum nimic pentru fotbalul oraşului pe care îl păstoreşte? În fine, este posibil ca Penescu senior să ştie lucruri interesante despre primar, iar Pendiuc să nu poată face nicio mişcare? Ei bine, iată întrebări la care, momentan, nu se găsesc răspunsuri. Rămânem doar cu un primar care face totul pentru a recâştiga încrederea cetăţenilor din punct de vedere fotbalistic şi cu un FC Argeş care înoată în mediocritate.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI