A decis să termine cu viața și s-a aruncat în gol de la etajul 10!

Un bărbat de 75 ani a decis să își încheie socotelile cu viața joi seară și s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului său, situat la etajul 10, într-un bloc pe strada Frasinului din Trivale.

Din nefericire, salvatorii sosiți la locul incidentului nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți să declare decesul.

La fața locului s-au deplasat și oamenii legii pentru demararea cercetărilor pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia. De asemenea, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de un echipaj al SML Argeș care l-a transportat la morgă.

„Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă  a fost solicitat să intervină în cazul unei persoane, posibil căzută,  de la un etaj superior al unui bloc din municipiul Pitești, strada Frasinului, cartierul Trivale. Echipajul TIM ajuns la locul solicitării a identificat o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 75 de ani,  căzută pe terasa de la intrarea în scara blocului. Victima este  politraumatizată, iar din păcate, echipajul medical nu a mai putut face nimic, persoana fiind declarată decedată” potrivit ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.