Marius Răzvan Magraon, un tânăr de 35 de ani din Curtea de Argeş, i-a trimis de dimineaţă un mesaj pe Facebook soţei că se sinucide şi apoi a dispărut de acasă. Socrul său a anunţat Poliţia Municipală din Curtea de Argeş, iar poliţiştii s-au mobilizat exemplar şi au reuşit să îl găsească în timp util.

Ei au descoperit autoturismul tânărului neasigurat şi cu uşile deschise pe malul barajului de la Valea lui Enache. La mică distanţă au se afla şi trupul barbatului, plutind pe apă.

„Sesizarea s-a primit pe la 8,30, iar colegii mei au plecat întâi să verifice dacă se confirmă. Au găsit maşina şi apoi foarte repede şi pe el. Au anunţat la ISU să vină barca şi ambulanţa, dar înainte să ajungă ei, l-au găsit. Trupul se afla aproape de mal, au reuşit să îl tragă afară şi să înceapă manevrele de resuscitare, pentru că au constat că acesta nu mai avea puls. Noi, toţi, poliţiştii, avem cursuri de prim ajutor şi, din fericire, au reuşit să se descurce! Tânărul a fost preluat apoi de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Pitesti, acum fiind în afara oricărui pericol. Politiştii care au intervenit în acest caz sunt comisarul Viorel Dumitru şi inspectorul principal Bogdan Dina, din cadrul Poliţiei Municipale Curtea de Argeş şi agentul Adrian Amza, de la postul de Poliţie Băiculeşti”, a declarat Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI