Virgil Dumitru, cel mai bogat argeşean are o avere estimată la 57 de milioane de euro

Deşi ultimul an a marcat şi el o criză economică destul de puternică, marii bogaţi ai Argeşului au reuşit să-şi păstreze averile şi chiar să le sporească, în anumite situaţii. În topul realizat de revista „Capital”, primii cinci cei mai bogaţi argeşeni sunt prezentaţi cu averi cel puţin egale sau chiar mai mari decât cele făcute publice în topul realizat anul trecut.

Virgil Dumitru, Valentin Vişoiu şi Gheorghe Badea şi-au sporit averile

Virgil Dumitru, Valentin Vişoiu şi Gheorghe Badea au fost prezenţi şi anul trecut printre miliardarii ţării, însă de atunci au reuşit să-şi sporească afacerile şi sunt cotaţi cu averi mai mari decât în 2011. Astfel, Virgil Dumitru a înregistrat o creştere considerabilă, el fiind cotat anul trecut cu o avere de aproximativ 30 de milioane de euro, iar anul acesta ar avea o avere de aproximativ 56-57 milioane de euro. Dumitru a înregistrat, practic, cea mai spectaculoasă creştere, tocmai de aceea este cotat ca fiind cel mai bogat argeşean de către cei de la „Capital”.
Valentin Vişoiu şi-a sporit şi el averea, iar conturile sale au mai crescut până la 52 de milioane de euro, anul trecut fiind cotat cu 48 de milioane de euro. Şi Gheorghe Badea s-a mai îmbogăţit un pic – cu aproximativ patru milioane de euro. Anul trecut avea o avere de 19 milioane de euro, iar acum are între 22 şi 23 de milioane.

Lazăr şi Pănescu, pe linia de plutire

Dacă miliardarii numiţi mai sus au reuşit să-şi sporească averile – unii chiar spectaculos! – alţi doi afacerişti argeşeni prezenţi în Top 300 „Capital”, Benone Lazăr şi Constantin Pănescu au reuşit să se menţină constanţi, la acelaşi nivel. Benone Lazăr avea, şi are şi acum, în jur de 50 de milioane de euro, iar Constantin Pănescu este cotat exact cu aceeaşi cifră ca şi anul trecut, fix 19 milioane de euro.

Adrian Prodănel a mai câştigat un milion de euro

Adrian Prodanel, managerul „Motor AG”,  nu a încăput nici anul acesta în topul de la „Capital”, deşi şi-a sporit averea cu aproximativ un million de euro. După ce anul trecut a prins doar clasamentul „Forbes”, cu o avere de 12-13 milioane de euro, anul acesta s-a clasat în Top 500 cei mai bogaţi români, pe locul 308, reuşind să urce aproape 41 de poziţii, averea sa ajungând la 14 milioane de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.