89 de viitori polițiști, în practică la IPJ Argeș

O nouă serie de studenți, care urmează cursurile Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” va efectua, timp de aproape o lună de zile, stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. Astăzi, 89 de viitori polițiști s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, pentru a începe stagiul de practică.

”Acestora li s-a urat bun venit şi le-au fost prezentate regulile de comportare şi protecţie în contextul măsurilor specifice stării de alertă, după care au fost repartizaţi structurilor unde vor dobândi cunoștințele necesare în exercitarea profesiei.

Pentru 42 de băieți și 47 de fete, perioada aceasta va fi una specială, în care vor lua contact cu aspectele practice ale muncii de poliție, iar programul lor va fi adaptat în funcție de necesitățile operative ale structurilor unde au fost repartizați.

Pe perioada practicii, fiecare dintre studenți se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here