7 persoane reținute în urma perchezițiilor din Argeș la traficanții de persoane

În urma celor 7 percheziții domiciliare, efectuate la data de 11 noiembrie, în județul Argeș, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au descoperit și ridicat bani, telefoane mobile, cartele telefonice, carduri bancare și bijuterii din aur. Șapte persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Reamintim că, în ziua de 11 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat șapte percheziții domiciliare, în județul Argeș, la locuințele a nouă persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, din luna noiembrie 2019, trei persoane ar fi constituit un grup organizat specializat în trafic de persoane şi ar fi determinat mai multe tinere să practice prostituția, în judeţele Argeș, Vâlcea, Brașov și Cluj, înlesnindu-le desfășurarea activităților și obținând importante sume de bani.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate telefoane mobile, cartele telefonice, carduri bancare, bijuterii din aur, 2.000 de euro și 800 de lei.

De asemenea, a fost instituit sechestrul asigurător asupra unui autoturism de lux.

24 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 42 de ani, au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.