INTERES Peste 30.000 de argeşeni care îşi caută un loc de muncă şi-au depus CV-urile online pe cele mai puternice site-uri de profil din România, www.ejobs.ro şi www.bestjobs.ro. Cel mai mare interes este pentru „Succes”, viitorul hipermarket ce se va deschide la jumătatea lunii septembrie, în locul PIC, unde, pentru 200 de locuri de muncă, s-au depus 6.000 de CV-uri. De mai mult timp, în condiţiile în care oferta de locuri de muncă de la AJOFM Argeş este una redusă şi sărăcăcioasă, foarte mulţi argeşeni aleg să îşi depună CV-urile pe Internet, unde oferta este cu mult mai mare, mai atractivă şi interesantă.

Până la sfârşitul săptămânii trecute, peste 30.000 de argeşeni îşi depuseseră CV-urile pe cele mai puternice site-uri de profil din România, www.ejobs.ro şi www.bestjobs.ro, unde sunt postate aproape 3.000 de locuri de muncă şi din judeţul nostru.
Pe website-ul www.ejobs.ro erau 493 de locuri de muncă în Piteşti. Cel mai mare interes este pentru viitorul hipermarket „Succes”, ce se va deschide la jumătatea lunii septembrie pe locul defunctului PIC. La hipermarket sunt 200 de locuri de muncă postate şi 6.000 de CV-uri depuse, iar cea mai mare concurenţă este pentru posturile de lucrător comercial, casier, recepţioner marfă – 1.791 de candidaţi pe 50 de locuri stivuitorişti, manipulanţi, muncitori – 637 (20 de posturi) şi pentru job-ul de manager aprovizionare – 605 candidaţi pentru un loc.
În topul concurenţei pentru o slujbă în Piteşti se situează şi următoarele posturi: District Manager – Mic.Ro – 440 de candidaţi, lucrător comercial – Romstal Imex – 398 şi responsabil Departament Resurse Umane, aici numele firmei fiind confidenţial – 394.
În Mioveni, cel mai mare interes este pentru posturile de la uzina Dacia, lidere aici fiind job-urile de inginer instalaţii construcţii – 107 candidaţi şi inginer construcţii civile – 182.

657 de candidaţi pentru un post de…secretară

Pe site-ul www.bestjobs.ro sunt postate cele mai multe locuri de muncă din Argeş. În Piteşti, cea mai mare concurenţă este pentru un post de…secretară la firma Terra Agro Invest, unde, până săptămâna trecută, se depuseseră 657 de CV-uri. Pe locul doi în topul atractivităţii este un post administrativ la firma Azcale Construcţie, post pentru care se depuseseră 654 de CV-uri.
Şi pentru un post de reprezentant vânzări la firma Deutek interesul este mare, cu nu mai puţin de 522 de candidaţi, ca şi pentru un job de casier la Millenium Bank – 491 CV-uri depuse – şi de asistent manager la Construct ECI Company, pentru care luptă 483 de concurenţi. Şi pentru o slujbă de reprezentant Vodafone Store era interes mare, 324 de oameni depunându-şi deja CV-urile.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI