Începând cu 12 iulie, se deschide oficial Programul Femeia Manager 2016.

Prin intermediul acestui program, româncele vor putea primi ajutoare de stat de până la 50.000 de lei, pentru deschierea şi dezvotarea unor mici afaceri. Astfel, din 12 iulie, de la ora 10.00 va fi activa aplicatia de inscriere a planurilor de afaceri in cadrul Programului national multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii 2016.

Aplicatia electronica va fi activa pina in data de 16 iulie, ora 20.00. Aplicatia online de inscriere in Programul Femeia manager se va deschide pe site-ul aippimm.ro, al Directiei Politici Antreprenriale, din subordinea Ministerului Economiei.

Programul Femeia manager are alocat in anul 2016 un buet total de numai 500.000 de lei, ceea ce inseamna ca doar 10 firme vor putea primi banii de la stat, la limita maxima a ajutorului nerambursabil.

Programul Dezvoltarera culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul IMM ofera femeilor antreprenor un ajutor financiar de maximum 50.000 de lei, reprezentand 90% din investitii. Femeile trebuie sa vina cu restul de 10%.

In program se pot inscrie, in baza unor planuri de afaceri, IMM-uri detinute de femei sau care au printre asociati si femei.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI