Miercuri, 28 ianuarie, polițiștii din cadrul IPJ Argeş şi Secţiei 1 Poliţie Piteşti au acționat în zona centrală a municipiului Piteşti în vederea prevenirii și combaterii absenteismului școlar și totodată au efecuat verificări la agenții economici cu sediul în zona adiacentă unităților de învățământ.

Polițiștii au acționat pentru creşterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar.

Astfel, polițiștii au efecuat controale la agenții economici care își desfășoară activitatea în zona unităților de învățământ pentru verificarea respectării H.G. 128/1994 privind asigurarea condițiilor de dezvoltare fizică și morală a elevilor și studenților.

În urma activităților desfășurate polițiștii au identificat 37 elevi care absentau nejustificat de la orele de curs şi au verificat 4 societăți comerciale.

Polițiștii argeșeni vor acționa în continuare pe raza județului în vederea prevenirii și combaterii absenteismului școlar.
BIROUL DE PRESĂ

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI