Ziua Rezervistului Militar a fost instituită prin HGR nr. 467 din 12 noiembrie 2010. ”De ziua lor, gândurile noastre de aleasă prețuire și recunoștință se îndreaptă către cei care au servit cu onoare și demnitate România, sub tricolor. IPJ Argeș urează La multi ani tuturor rezervistilor militari!”, transmite Biroul de Presă al IPJ Argeș.

Apărarea ordinii, liniștii publice, a drepturilor și libertăților cetățenești a fost crezul de bază a celor care, cu zeci de ani în urmă, au bătut la porțile instituției dreptății și adevărului Ministerului Afacerilor Interne.

Cu tâmplele albite de vreme și, mai ales, de complexitate misiunilor cu multe necunoscute, cu pericole de tot felul pentru apărarea vieții, sănătății, proprietății private și publice, polițiștii, jandarmii și pompierii din cadrul Asociației Naționale a cadrelor militare în rezervă și în retragere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Filiala „Neagoe Basarab” Argeș, trăiesc astăzi, 31 mai 2020, cu satisfacția unei vieți demne, de mare probitate profesională și morală, Ziua Rezervistului Militar.

Conducerea Asociației Naționale a cadrelor militare în rezervă și în retragere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Filiala „Neagoe Basarab” Argeș urează, cu această ocazie, tuturor rezerviștilor din MAI, multă sănătate, viață lungă înconjurați de familiile lor și, cu respect, de cetățenii din comunitățile de oameni unde locuiesc în liniște, pace și respect reciproc.

Comments

comments