Sâmbătă, 15 martie, organizaţia judeţeană argeşeană a Partidului Mişcarea Populară s-a alăturat celorlalte filiale ale PMP în cadrul mitingului organizat în Bucureşti împotriva accizei la combustibili de 7 eurocenţi, pe care Victor Viorel Ponta vrea să o introducă de la 1 aprilie. Peste 300 de argeşeni au participat la mitingul „Ponta te arde cu pompa” şi au cerut demisia Guvernului şi stoparea introducerii acestei accize, care va afecta în sens negativ viaţa tuturor românilor. Peste 10.000 de oameni au fost prezenţi la acest miting. Pe scena din Piaţa George Enescu, îmbrăcaţi lejer în alb şi în blugi, au urcat liderii PMP, printre care Eugen Tomac, Elena Udrea, Florin Popescu, Theodor Baconschi, Theodor Paleologu, Daniel Funeriu, Cristian Preda şi mulţi alţii. „Suntem aici pentru că suntem împotriva Guvernului Ponta”, le-a spus preşedintele PMP, Eugen Tomac, celor peste 10.000 de oameni adunaţi în centrul Capitalei.
Alături de delegaţia PMP din judeţul Argeş au fost preşedintele organizaţiei judeţene a PMP, Daniel Dragomir, preşedintele PMP Piteşti, Cătălin Bulf, şi prim-vicepreşedintele PMP Argeş, Ruxandra Dragomir. „Suntem aici pentru a demonstra împotriva accizei de 7 eurocenţi deoarece impunerea sa va duce la o creştere în lanţ a tuturor preţurilor. Este prima mare acţiune a PMP şi, din faptul că mii de persoane  sunt prezente aici, se vede foarte clar opinia lor faţă de atitudinea şi faţă de măsurile Guvernului. Acest miting, la care participă şi peste 300 de argeşeni, a fost organizat sub sloganul „Ponta te arde cu pompa” şi vrem să transmitem un mesaj clar şi puternic prin care să stopăm această taxă anti-cetăţenească”, a declarat preşedintele PMP Argeş, Daniel Dragomir.
La rândul său, preşedintele PMP Piteşti, Cătălin Bulf a precizat că Partidul Mişcarea Populară se opune cu vehemenţă acestei majorări a taxei la combustibili cu 7 eurocenţi. „Avertizăm că majorarea accizei la carburanţi, conform propunerii Guvernului, va scoate din buzunarul fiecărui român circa 4 milioane de lei numai în acest an, prin creşterile de preţuri pe care le generează. Să fie clar pentru toţi românii ca nu doar şoferii vor plăti această taxă suplimentară! O vor plăti toţi românii, fiindcă vor creşte toate preţurile”, a declarat liderul PMP Piteşti, Cătălin Bulf. Cele peste zece mii de persoane care au demonstrat sâmbătă în Piaţa George Enescu împotriva Guvernului şi a accizei au mers apoi în marş către Palatul Victoria pentru a-i arăta primului-ministru că Partidul Mişcarea Populară este o forţă şi că este foarte hotărât să stopeze această acciză anti-cetăţenească.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI