ANAF reaminteşte contribuabililor că 25 mai 2016 este termenul limită pentru depunerea Declaraţiei 200 privind veniturile realizate în România în 2015.

Formularul poate fi completat oricând online, prin accesarea „Serviciului Privat Virtual” la adresa https://pfinternet.anaf.ro/.

Alternativ, utilizând un certificat digital, formularul poate fi completat prin accesarea adresei www.eguvernare.ro, secțiunea „Depunere declarații”  De asemenea, formularul completat pe hârtie poate fi trimis prin poștă, sau depus direct la registratura administrației fiscale în a cărei rază teritorială se află domiciliul contribuabilului.

Pentru a beneficia de avantajele utilizării mediului electronic, ANAF recomandă utilizarea „Spațiului Privat Virtual” pentru depunerea Declarației 200. Informaţii privind condiţiile de utilizare a „Spațiului Privat Virtual” sunt disponibile la adresa https://www.anaf.ro/…€ヲ/servicii…€ヲ/Inregistrare_persoane_fizice. Alternativ, se pot obține informații telefonic de la Biroul central asistenţă telefonică a contribuabililor, la numărul de telefon: 031.403.91.60 sau de la compartimentele de asistență pentru contribuabili din cadrul organelor fiscale teritoriale.

Comments

comments