24 de permise suspendate în 24 de ore de poliţiştii argeşeni

800 views

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 125 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 39.640 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 24 de permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe C.D.G., de 54 de ani, din comuna Ianca, judeţul Braila, care conducea un autoturism pe DJ703I, pe raza comunei Mălureni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În ziua de 30 iulie, poliţiştii Formațiunii Rutiere Costești l-au depistat pe A.I., de 43 de ani, din comuna Corbi, judeţul Argeș, care conducea un autoturism pe D.C. – 144 Ionești, afndu-se sub influența băuturilor alcolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Carol I Costeşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

 

Comments

comments