232 de pensionari din Argeş primesc bilete de tratament balnear

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru seria 12 din acest an, cu date de plecare in perioada 26 – 30 august 2023, ne-au fost repartizate un numar de 232 bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Neptun, Olanesti, Saturn, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol si Vatra Dornei.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro.

Au ramas bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: Buzias – 1 bilet, Moneasa – 4 bilete, Lacu Sarat – 5 bilete, Ocna Sugatag – 2 bilete, Targu Ocna – 2 bilete.

Eliberarea biletelor se face pana in data de 18 august 2023, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Plata contributiei individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.

2 COMENTARII

  1. Biletele de tratament au fost date de Casa Județeană de Pensii Argeș după bunul plac al celor din acestă instituție publică din banii publici. Cei care au nevoie nu pot obține în mod legal un bilet de tratament. Când se are dd gând să se respecte legea?

  2. Cred ca nu suntem mulțumiți niciodata suntem tara in care fiecare sustine ca au numai ei departe. Ca se fura se da șpaga avem intodeauna de comentat negativ eu am facut cerere am depus ce era stipulat si am primit biletul fara nici o influenta suntem pe primul loc din lume la a ne da cu părerea despre tot si noi le stim pe toate in schimb nu stim nimic decat gargara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.