Noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, a declarat recent că la nivelul Senatului trebuie deblocată discuţia asupra OUG 55, faimoasa ordonanţă care a permis “traseismul” aleşilor locali, menţionând că actul normativ trebuie respins, iar primarii care au schimbat partidul sunt “pasibili de revocare”.

“Renumita ordonanţă 55, cu care PSD a dorit să legalizeze traseismul politic în administraţia publică locală, este blocată în Senat. Este nevoie de reluarea discuţiilor pe această ordonanţă, ca să terminăm odată.
După părerea mea, rezolvarea este extrem de simplă, deoarece în Camera Deputaţilor a picat Ordonanţa. N-are decât să pice şi în Senat şi atunci se ajunge înapoi în situaţia prevăzută de lege, reintrăm în normalitate şi cei care au schimbat partidul sunt pasibili de revocare”, a mai spus noul şef al statului.

Iată şi lista primarilor traseişti din Argeş care riscă să-şi piardă mandatul după ce au migrat de la alte partide la PSD. Alături primari, zeci de viceprimari, consilieri locali şi judeţeni riscă şi ei să rămână fără mandat.

Gheorghe Ionescu – Călineşti
Ştefan Benonie – Aninoasa
Nicolae Dragnea – Băiculeşti
Ion Sandu – Davideşti
Irinel Georgescu – Dobreşti
Aurelian Maria – Drăganu
Mircea Păuna – Muşăteşti
Florin Dumitru – Teiu
Dumitru Slătineanu – Tigveni
Florin Maria – Uda
Vasile Dina – Valea Danului
Dică Hristu – Vlădeşti
Liviu Poşircă – Vultureşti
Nicolae Dochinoiu – Vedea
Iulian Miu – Ungheni

 

 

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI