128 de societăţi comerciale controlate în weekend-ul trecut de poliţiştii argeşeni

Peste 400 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Argeş au acţionat în perioada 10 -12 iulie pe raza judeţului pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Poliţiştii au fost la datorie în weekend-ul trecut având ca principale misiuni asigurarea ordinii şi liniştii publice, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii şi intervenţia rapidă la apelurile de urgenţă. Astfel, pe parcursul celor trei zile poliţiştii au organizat 70 de acţiuni, în cadrul cărora au efectuat 100 de controale în pieţe, târguri şi baruri şi au fost controlate 128 de societăţi comerciale.

În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au constatat opt infracţiuni, dintre care două de evaziune fiscală, în cauze fiind cercetate 14 persoane. De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat bunuri în valoare totală de 121.300 lei.

Agenţii de poliţie au aplicat 435 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 129.000 lei, au confiscat bunuri în valoare de peste 3.100, precum şi suma de 690 de lei, bani confiscaţi în numerar.

Poliţiştii argeşeni vor acţiona în continuare pe raza judeţului în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică.                                                      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.