Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, la împlinirea a 101 ani de la Marea Unire, reprezentanții Primăriei Bascov, în frunte cu primarul Gheorghe Stancu şi consilierii locali, reprezentanții Școlii “Virgil Calotescu“ şi ai Poliției Locale au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor din centrul comunei.

Programul a continuat la Casa de Cultură Bascov cu prezentarea unui program artistic al elevilor din Școala Bascov.

Tot cu acest prilej, 15 cupluri au primit premii de fidelitate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie trăită cu drag și prețuire reciprocă.

De asemenea, 35 de elevi din școlile Bascov și Valea-Ursului au fost premiaţi pentru rezultate deosebite la învățătură şi rezultate deosebite la concursurile școlare județene și interjudetene și chiar naționale. Şi profesorii care i-au pregătit au primit preţuirea cuvenită.
Evenimentul a continuat cu premierea unor sportivi pregătiți în cadrul clubului sportiv ACS UNIREA-BASCOV la secţiile de fotbal și kaiac-canoe.

A urmat un frumos program artistic pregătit cu succes de conducerea Casei de Cultură “Adriana Trandafir”, dedicat momentului de 1 Decembrie.

Mulțumesc tuturor pentru implicare !
LA MULȚI ANI ROMANI !
LA MULȚI ANI ROMÂNIA!” este mesajul primarului Gheorghe Stancu dedicat Zilei Naţionale a României.

Comments

comments