Zona de picnic din Lunca Argeșului va fi mai mare! Apel la simț civic!

sursa foto: Primăria Pitești

Zona de picnic din Lunca Ageșului va fi mai mare spre bucuria tuturor – haideți să avem grijă de ea! Pitești Fest 2022 va atrage, din nou, în Parcul „Lunca Argeșului” vizitatorii, în perioada celor trei zile de manifestări prilejuite de ediția a 30-a a Zilelor Municipiului Pitești: 20 – 22 mai.

Spectacole de teatru și de dans, concerte extraordinare, parada păpușilor, street food și multe alte evenimente vor avea loc în parcul devenit, deja, preferatul tinerilor pentru petrecerea timpului liber în natură, în sezonul cald.

Pentru a beneficia din plin de frumusețea parcului, pe tot parcursul verii, începând cu acest weekend, piteștenii se vor bucura de o zonă de picnic mai largă și dotată cu mese, bănci și alte accesorii specifice.

”Luând în considerare, însă, actele de vandalism petrecute în această zonă, după cele trei zile ale festivalului „Simfonia Lalelelor” din acest an, municipalitatea face apel la simțul civic al celor ce vor dori să folosească obiectele puse la dispoziția cetățenilor, atrăgând atenția asupra sancțiunilor prevăzute de lege pentru acest comportament. Parcurile și locurile frumoase din acest oraș, în care oamenii pot să se bucure de activități recreative, să socializeze și să petreacă timp de calitate alături de familie și prieteni, merită să fie păstrate și îngrijite, fiind un bun al nostru, al tuturor! Piteștiul are nevoie ca locuitorii lui să-l iubească și să-i aprecieze frumusețea! Pentru un oraș curat este nevoie de muncă în echipă!”, transmite municipalitatea piteșteană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here