În ultimele zile s-au înregistrat noi cazuri de vandalism care au dus la distrugerea unor mese din compelxul destinat zonei de picnic din Făget și nu numai.

Reprezentanții S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au luat deja măsuri pentru repararea obiectelor distruse. Administraţia publică locală roagă cetăţenii care suprind astfel de fapte să le aducă imediat la cunoștința Poliției Locale Mioveni, la telefon 0348/445.855, sau la dispeceratul NON-STOP al Primăriei orașului Mioveni, la telefon 0348/455.999.

Autoritățile locale prin SC Servicii Edilitare pentru Comunitate SRL au început deja lucrările de montare a unui sistem de supraveghere video la zona de picnic din cartierul Făget, care să ajute la prevenirea distrugerilor de pe domeniul public sau măcar să ajute la identificarea celor care se dedau la astfel de fapte.

Totodată, din prisma numeroaselor distrugeri și în urma atitudinii și comprtamentului necivilizat al unor persoane care nu apreciază utilitatea și funcțioalitatea acestei zone, Consiliul Local Mioveni va analiza propunerea de împrejmuire a zonei de picnic Făget cu un gard, amplasarea unor bariere de acces în parcare și introducerea unei taxe de intrare în acest perimetru.

Comments

comments