Grupul CEZ in Romania s-a alaturat initiativei Flori pentru suflet, oferind un semn al aprecierii, persoanelor varstnice din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea care au trecut pragul Centrelor de Relatii cu clientii in perioada 01 – 02 octombrie.

 

Campania nationala Flori pentru suflet a fost implementata de Grupul CEZ in Romania in Centrele de Relatii cu Clientii din municipiile resedinta de judet, din aria sa de activitate. Angajatii CEZ au oferit pe parcursul zilelor de 01 si 02 octombrie persoanelor varstnice un mic simbol al aprecierii valorii si a experientei lor de viata, o floare si un mesaj.

Astfel de gesturi mici au avut o mare insemnatate pentru cei carora ne-am adresat. Actiunea a fost intampinata cu caldura, multi dintre cei care au primit aceste mesaje au fost emotionati si au tinut sa precizeze ca a trecut foarte mult timp de cand nu au mai primit o floare si un gand bun.

Actiunile desfasurate cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice fac parte din programul „Niciodata Singur” desfasurat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei cu scopul de a lumina si imbunatati conditiile de viata ale varstnicilor peste 65 de ani aflati in risc de izolare sociala, singuratate si saracie.

Initiativa Flori pentru suflet din Romania urmeaza campania la nivel mondial a Federatiei si Asociatiei les petits frères des Pauvres, alaturandu-se unor tari precum Franta, Irlanda, Spania, Germania, Canada si SUA in lupta impotriva izolarii sociale a persoanelor varstnice.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing CEZ Romania

 

Comments

comments