„101 motive pentru care suntem mândri că suntem ROMÂNI” a fost motto-ul sub care, angajaţii Adient din întreaga ţară au sărbătorit 1 Decembrie – Ziua Naţională a României.

Anul acesta, în preajma zilei de 1 Decembrie, toate cele 8 fabrici Adient din tara şi-au unit forțele pentru a realiza un proiect important: peste 6.600 de angajați care sărbătoresc la unison Ziua Națională a României.

Uniformele de lucru au fost înlocuite de o ținută aniversară cu motive populare românești, iar în fiecare fabrică au fost amenajate zone speciale, cu obiecte tradiționale ce așteptau să fie redescoperite și admirate. De asemenea, toți cei prezenți au primit daruri simbolice, menite să le amintească de acest moment.

În fabrica ADIENT Trim Piteşti, românaşi şi româncuţe, cu veselia la purtător, îmbrăcaţi în straie populare, au organizat o şezătoare la care au reînviat vechi tradiţii populare precum torsul, țesutul sau cusutul, într-o atmosferă de sărbătoare, pe ritmurile muzicii populare.

În fiecare zi, la ADIENT, ne propunem să facem lucrurile cât mai bine. Din orice departament am fi parte și în oricare dintre cele 8 fabrici am activa, vrem ca profesionalismul și performanța să ne definească. Suntem extrem de diferiți – ca vârstă, ca poveste sau zonă a României pe care o reprezentăm. Însă avem și ceva în comun: funcționăm ca o singură echipă” spune Mihaela Niculescu – Senior HR coordonatorul acestui eveniment in toate fabricile Adient din tara.

Succesul acestei inițiative ne-a încurajat să ne propunem și mai mult pentru viitor. Să vorbim mai des despre ce înseamnă ADIENT în România, despre valorile care ne definesc și obiectivele profesionale pe care ni le-am asumat, dar și despre oamenii care fac toate aceste lucruri posibile. Să vorbim mai des despre calitate și portofoliul de clienți pentru care livrăm produse de top, dar și despre devotament, pasiune pentru meseria aleasă și perseverența care ne ajută să depășim provocările. Aici, la ADIENT, credem că rezultatele sunt posibile doar atunci când fiecare dintre noi alege să se implice și își investește timpul și priceperea pentru a construi un viitor mai bun. ADIENT suntem noi!” spune Amalia Saceleanu – Director Sucursala.

Comments

comments