Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Apă Canal 2000. Programul Educaţional PIKY: concurs de creaţie literară şi vizite de informare la staţia de apă şi staţia de epurare

Miercuri, 22 martie, în întrega lume se aniversează Ziua Mondială a Apei, având ca temă, în acest an, “Ape uzate”. Cu aceasta ocazie, societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti organizeaza doua actiuni, in cadrul Programului Educational Piky, dupa cum urmeaza:

1. concursul de creatie literara „Totul pentru o apa curata”, la care participa elevi din clasele I-XII de la unitati de invatamant argesene;
2. Zilele Portilor Deschise – in perioada 22 – 24 martie 2017 grupuri de elevi si cadre didactice vor vizita Uzina de Apa Budeasa si Statia de Epurare Pitesti.

Festivitatea de premiere a elevilor castigatori ai concursului de creatie literară va avea loc miercuri, 22 martie 2017, ora 11, la Biblioteca Judeteana „Dinicu Golescu” Arges.

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită anual la data de 22 martie, este un eveniment care aduce în centrul atenţiei diferite aspecte legate de apă, de preocupările şi provocările în gestionarea resurselor de apă.

În fiecare an, Ziua Mondială a Apei are o temă distinctă. Anul acesta, la cea de-a 25-a aniversare, tema este „Ape uzate“ şi se referă la reducerea şi reutilizarea apelor uzate, punându-se accent atât pe perceperea acestora ca o resursă valoroasă în economie, cât şi pe gestionarea lor în condiţii de siguranţă, ca o investiţie eficientă în sănătatea oamenilor şi a ecosistemelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.