Ziua Asistenței Sociale, sărbătorită de către profesorii, studenții și invitații Universității din Pitești

1,155 views

Ziua Asistenței Sociale, sărbătorită de către profesorii, studenții și invitații Universității din Pitești. Evenimentul a fost organizat de catre Departamentul de Psihologie, Științe ale Comunicării și Asistență Socială din cadrul Facultatii de Stiinte ale Educatiei, Stiinte Sociale si Psihologie. Au participat studenti, masteranzi, profesori si asistenti sociali ce isi desfasoara activitatea in subordinea DGASPC Arges, AJPIS Arges, Penitenciarul Colibasi si in alte institutii publice si private de profil din judet .

Au luat cuvântul prof. univ. dr. habil. Maria Costantinescu, premiata in cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale in acest an – Premiul personalitatea anului 2017 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială; conf. univ. dr. Claudiu Langa, decanul facultatii sus mentionate si alte cadre didactice universitare ale departamentului.

Studentii au avut ocazia sa poarte un dialog profesional cu asistentii sociali cu experienta in diferite domenii ale asistentei sociale in cadrul “bibliotecii umane de asistenta sociala”. Studentii au fost implicati in exercitii interactive menite sa promoveze profesia si semnificatia ei sociala. Au fost rugati sa realizeze o pagina de ziar ad-hoc cu tema “promovarea asistentei sociale la nivel comunitar”. Toti participantii la eveniment au primit diplome din partea organizatorilor.

Comments

comments