Yildiz Entegre a încheiat la BIFE SIM parteneriate B2B în industria de mobilă și accesorii

0
801

Compania Yildiz Entegre România a lansat oferte B2B pentru piața din România la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE SIM 2017.

În cadrul celui mai mare eveniment al industriei, compania turcească a prezentat mai multe oferte dedicate pieței de construcții și amenajări interioare în condițiile în care primele produse ale fabricii din România vor fi disponibile la începutul anului viitor. Standul Yildiz Entegre a fost vizitat de Ambasadorul Turciei, Excelența sa Dl. Osman Koray Ertaş, care a vorbit despre importanța cele mai mari investiții turcești de anul acesta.

“€Principalul obiectiv al participarii la BIFE SIM a fost de a anunța vizitatorilor faptul că produsele Yildiz Entegre fabricate în România vor fi prezente pe piață la începutul anului 2018, iar până atunci vor fi importate din Turcia. Produsele prezentate la BIFE-SIM au generat un feed-back pozitiv și un interes crescut al vizitatorilor. Printre produsele prezentate la BIFE, menționăm: MDF melaminat, colecția de MDF High Gloss și Acryl, colecția de uși de interior VARIODOR și nu în ultimul rând colecția de parchet melaminat VARIOCLIC” a declarat Dl. Tiberiu Avram – Director de Vânzări și Marketing al companiei.

Potrivit reprezentanților companiei, participarea la BIFE-SIM a generat foarte mult interes din partea distribuitorilor locali și a marilor retaileri de profil. Anul viitor compania intenționează să se întoarcă la BIFE SIM pentru lansarea oficială a colecției de decoruri Yildiz Entegre România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here